1 broek, 4 verschillende looks!

Als het aankomt op het kiezen van een outfit gaan we al snel voor een veilige look. We begrijpen dit, maar om je outfit toch te laten spreken laten we je zien hoe je basic tops kan combineren met sprekende kleuren.
Je neemt 1 fleurige broek 2 zwarte tops en 2 witte tops. Combineer het met verschillende schoenen, accessoires en  voilà: 4 totaal verschillende looks.

Long sleeve black basic

In 1 woord STOER! Deze broek is ontzettend veelzijdig zodat je al snel verschillende looks kan creëren. Door de broek te combineren met deze sweater laat je de broek er echt uitspringen! Finish de look met een hoed en stoere boots. Je bent nu helemaal ready to go!

T-shirt white basic

Speels: dat is het woord wat ik deze look geef, want een basic look hoeft niet saai te zijn. Met deze outfit laten we precies zien dat printjes goed samen gaan. De opdruk van  dit T-shirt staat perfect bij de print van de broek. Maak je look af met een coole zonnebril en laat die zon maar komen!

T-shirt black basic

Wederom een voorbeeld dat casual helemaal niet saai hoeft te zijn. Dit T-shirt (wat trouwens ontzettend fijn zit) past perfect bij de broek en om het af te stijlen kozen we een open-schoentje! LOVE IT

Basic blouse white

Tot slot geven we de laatste look een klassieke twist door de broek te combineren met een witte blouse. Om de broek niet de volledige aandacht te geven kozen we (wederom) voor het open hakje, die zorgen er namelijk voor dat het klassieke zowel boven in je outfit als onder in je outfit terug komt. Subtiel af-stijlen met een mooie zonnebril en klaar!

Welke look is jouw favoriet? ♥

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 24 mei 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis