9 Tips om meer kleur te durven dragen

Neig je ook vaak naar donkere en sobere kleuren? Hangt je kast vol met donkere kleding,  voel jij je daar prettig in of pak je misschien uit gewoonte deze donkere kleding uit het rek van de kledingwinkel? STOP, ga voor meer kleur! Het inspireert, maakt blij en geeft je leven kleur! 9 Tips om meer kleur te durven dragen.

 

1.Begin rustig aan

Ben je nog niet gewend om veel kleur te dragen? Maak het dan niet te bont, maar begin rustig. Ga bijvoorbeeld voor een kleurrijk detail in plaats van een hele kleurrijke outfit

Kies voor een topje met gekleurd detail of een blazer met een rustige kleur. Zo gebruik je toch meer kleur, maar is het wel subtiel.

2. Kies kleurrijke accessoires

Vind je kleur in je outfit nog een beetje te veel van het goede? Kies voor kleurrijke accessoires, zoals een leuk tasje, een mooie sjaal of een vrolijk gekleurde riem. Dat geeft je outfit een kleurrijk tintje zonder dat het al te opvallen is.

3. Kleur in je jas

Zeker met de zomer in aantocht mogen we de donkere dikke winterjassen verruilen voor een luchtige zomerse en kleurrijke jas. Kies eens een kleur die je nog niet eerder hebt gedragen, soms is het simpelweg even wennen aan kleur. Maar zeker in de zomer mag je gebruik maken van kleur, dat valt minder op dan wanneer je een kleurrijke jas in de winter draagt.

4. Kleurrijke streepjes

Een kleurrijk streepje doet wonderen! Een streepje op je broek, een streepje op je rok of shirt, vrolijke streepjes zijn het helemaal! Het geeft een mooie onderbreking in je outfit en zorgt tegelijkertijd voor een kleurrijk geheel.

5. In stijl op de bank

Durf je wel in een kleurrijke outfit op de bank met de gordijnen dicht? Trek gekleurde nachtmode aan en je zult zien dat je binnen no-time aan de kleurrijke avonden gewend bent dat je het ook overdag wilt en durft te dragen.

Shop nu ->Shop nu ->

 

6. Vrolijke badmode

Badmode mag zeker vrolijk en kleurrijk zijn in de zomer. Kleurtjes laten je huid bruiner lijken, dus ja… wie wil dat nou niet!? Reden genoeg om een zomers gevoel te krijgen. Kom maar op met de zomer en trek lekker die kleurrijke badmode aan.

7. Kleurrijke Make-up

Stap uit je comfort zone en geef je wangen een gezond blosje, je lippen een mooie kleur en je ogen… die mogen stralen met een lekker zomers kleurtje! Color it is!!!

8. Happy socks

De happy socks geven zeker kleur aan je outfit! Deze vrolijk gekleurde sokken met te gekke motiefjes matchen perfect bij een kleurrijke outfit. De sokken zitten super comfortabel en hebben een super mooie pasvorm.

9. Stijl/imago coach

Kom je er helemaal niet uit, neem een stijl/imago coach in de armen en laat je adviseren. Neem de coach mee naar de winkels van terStal en ga samen te gekke outfits samenstellen.  Zij weten precies welke kleuren bij jouw huidskleur passen en waar jij je helemaal happy in voelt!

Wear color and be happy!

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 12 maart 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag