Fashionable 2019 in!

Yeah! Allemaal een gezond, gelukkig en trendvol 2019 gewenst! Met of zonder goede voornemens gaan we weer van start met een nieuwe collectie die ik aan jullie mag presenteren!

Black on black

Wat juist in de komende periode lekker draagt zijn de trendy sportbroeken. Deze kennen we al een tijdje maar zijn niet meer weg te denken! In combinatie met een gebreide trui en boots ben je al snel ready to go!

(deze broek is alleen in de winkels te koop)

Skinny

Deze broeken dragen we al jaren en eerlijk is eerlijk, het zit ook zo lekker! Combineer met een leuke geprinte top en je krijgt een goede start in 2019! Deze top heeft aan de onderkant een elastieken band waardoor deze mooi sierlijk valt en de stof licht plooit.

(deze broek is alleen in de winkels te koop)

Red print

Tot slot dit geweldige setje! De mooie pasvorm zorgt ervoor dat je deze top zowel sportief als klassiek kunt combineren. Ik droeg hem met boots en deze geweldige broek die je zowel strak als baggy kunt dragen.

P.s. Deze stof is ontzettend zacht, ik hou ervan!♥

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 2 januari 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis