Interview: Jennifer Serena

Wie zit er nou onder andere achter de leuke blogs van terStal? Ik interviewde blogster Jennifer Oude Nijhuis. Jennifer is 30 jaar oud en woont in Denekamp. Ze houdt van online shoppen en heeft een enorme passie voor mode. Naast haar werkzaamheden voor de blog van terStal is Jennifer verkoopassistente bij een entertainment groothandel in Enschede en heeft ze een online magazine genaamd Revelinch. Meer weten over Jennifer? Lees dan snel verder!

Bloggen voor terStal

Al vanaf 2016 is Jennifer werkzaam voor de blog van terStal. Jennifer vertelt: “Ik ben bij terStal terechtgekomen via een vacature. Je mocht zelf weten waar je over schreef. Ik ben naar een terStal filiaal gegaan en heb daar kleding gekocht. Ik heb toen een artikel geschreven over die outfit!” Tegenwoordig schrijft Jennifer vaak blogs waarin ze de nieuwste outfits van terStal laat zien. “Ik vind het heel leuk om mensen iets nieuws te vertellen over mode en trends en om de nieuwste mode te laten zien.”

Jennifer is erg creatief en kan altijd haar creativiteit kwijt in het schrijven van blogs voor terStal en het maken van de foto’s voor de artikelen. Voor het maken van de foto’s werkt Jennifer het liefst op locatie. Daar is het licht het beste en krijg je de mooiste foto’s. “Als ik een mooie locatie heb gevonden wil ik daar ook persé heen om de foto’s te maken.”

Het schrijven voor de blog van terStal doet Jennifer vanuit huis. Meestal werkt ze met haar laptop aan tafel of aan een bureautje in haar woonkamer. Mede door het bloggen voor terStal is Jennifer er achter gekomen dat ze schrijven heel erg leuk vindt. Jennifer heeft daarom toen een opleiding column- en blogschrijver gevolgd.

Mode

Jennifer heeft een enorme passie voor mode en veel verschillende modeopleidingen gedaan. Zo heeft ze niet alleen Kleinvak Maatkleding en Fashion Management gestudeerd, maar heeft ze ook een opleiding tot stylist gevolgd in Amsterdam.

“In mijn omgeving ben ik eigenlijk de enige die veel bezig is met mode. Mijn vader, broers en vriend zitten allemaal in de autowereld, iets heel anders dus.” Met vriendinnen kan Jennifer wel praten over mode, maar toch kijken zij anders naar mode dan hoe Jennifer er naar kijkt.

De passie voor mode is zelfs zo groot, dat Jennifer in 2013 een eigen kledinglijn begon. Dit waren shirts met prints die Jennifer zelf bedacht en maakte. Achter elk shirt zit een eigen verhaal. De shirts van Jennifer werden verkocht in kleine boetiekjes en op festivals. Jennifer blogde toen onder andere over haar eigen kledinglijn. Uiteindelijk is Jennifer in 2016 gestopt met haar kledinglijn, omdat de stijl van de kleding niet meer bij haar paste. “De stijl van mijn kledinglijn was namelijk best duister, toen ik daarmee begon vond ik dat leuk, maar na 3 jaar ben ik daar uitgegroeid.”

Revelinch

Tijdens de opleiding column- en blogschrijver die Jennifer in de avonduren volgde is Jennifer begonnen aan haar eigen online magazine genaamd Revelinch. Revelinch is een online platform voor vrouwen tussen de 20 en 40 jaar oud waar je terecht kunt voor een flinke dosis humor, mode en beauty.

“Mijn artikelen bestaan uit veel humor. Revel staat dan ook wel een beetje voor af en toe een klein beetje tegen het randje aanschoppen. De naam kwam ineens in me op terwijl ik aan het autorijden was. Ik krijg altijd de beste ideeën wanneer ik in de auto zit, haha!”  Op deze manier komt Jennifer ook op de leukste dingen voor de terStal blog.

Toekomst

2018 is het jaar dat Jennifer verhuisde naar haar eigen plekje in Denekamp. Naast het bloggen voor terStal is ze ook begonnen met haar online magazine. Jennifer is op dit moment dus druk bezig en ziet vooral een grote toekomst in het maken van video’s. Steeds minder mensen willen lezen, dus het maken van video’s is een goed alternatief.  Wie weet kan ik in de toekomst ook nog meer video’s maken voor de blog van terStal”.

Verder wil Jennifer weer veel leuke blogs gaan schrijven voor terStal en jullie natuurlijk de leukste nieuwe outfits laten zien!

Ik heb veel plezier gehad in het schrijven van de blogs voor terStal en het maken van de foto’s. Ik wil dit in 2019 zeker blijven doen!”

Reacties

Geschreven door terStal insider op 28 januari 2019

.