5 outfits to inspire you!

Vind jij het lastig om een outfit uit te kiezen tijdens deze regenachtige dagen? Suède kleding en/of schoenen zijn bijvoorbeeld geen goed idee, maar wat dan wel? Wij selecteerde 5 outfits voor je zodat je zelfs met deze regenachtige dagen er stylish bij loopt!

Draag iets met kleur!

Regen kan erg somber zijn, daarom moet jij er juist voor zorgen dat je er fleurig bijzit. Deze groene trui met strepen en panterprint is een goed idee. Combineer samen met deze trendy flair broek. Simpel maar regen-proof!

Lagen

Werken met laagjes is de perfecte manier om variatie in je look aan te brengen en daarnaast is het lekker warm! Dit spijker jasje en panter rok is daarom perfect voor de regenachtige dagen. Leuke laarzen eronder en je bent ready to go!

 

Shop nu >Shop nu >

Jeans

Een jeans kan eigenlijk tijdens alle weer tijden,  maar deze willen we niet vergeten.  Stijl samen met een gave panter top en stoere boots. I like it!

Warme gele trui.

Yes! Deze outfit behoort tot mijn favorieten!♥ Deze warme trui zorgt voor een fijne draagbare outfit. Bijpassende broek met gele streep eronder en jij bent klaar om de kou te trotseren!

Dezelfde broek combineerde wij met een geel jasje en stippel-shirt.Met deze outfit ben jij ready to shine!

 

De foto’s van Jennifer in deze blog zijn mede mogelijk gemaakt door carolienboersma.nl

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 28 januari 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis