Backstage bij de leukste moeder van Nederland! 📷

Mariska is de leukste moeder van Nederland!

Wauw!! Wat hebben we veel inzendingen mogen ontvangen voor onze Moederdagactie. Bedankt hiervoor! Mariska, moeder van vier kinderen waaronder een eeneiige drieling, is gekozen als winnares en straalt in onze folder! Lees je mee hoe ze de dag van de fotoshoot heeft ervaren?

Rond snuffelen in de fotostudio

Wat een geweldig leuke ochtend heb ik gehad tijdens de fotoshoot! Het ontvangst was zeer hartelijk.
Onder het genot van een kopje koffie eerst eens lekker rondgekeken in de fotostudio. Rekken met kleding, tafels vol met schoenen, armbanden, kettingen en andere accessoires én uiteraard de professionele apparatuur… ik keek m’n ogen uit!

terStal crew

Ondertussen kon ik kennismaken maken met fotomodellen Nicole en Jeroen en de rest van de crew. Allemaal waren ze even leuk en vriendelijk. Daarna mocht ik plaatsnemen voor de spiegel zodat mijn haar en make-up gedaan konden worden. Alleen dat was toch al helemaal te gek!

Eerst even ‘afkijken’

Toen dat klaar was, mocht ik m’n eerste setje kleren aantrekken en moest ik er zo langzamerhand toch echt aan geloven. Ze waren nog met Nicole bezig en dus kon ik mooi even kijken hoe zij het deed. Het gemak waarop ze allemaal verschillende houdingen aanneemt is werkelijk verbazingwekkend!

Mijn beurt!

Uiteindelijk stond ik zelf voor dat witte doek.

Eerst samen met Nicole en daarna met meerdere outfits alleen.

In het begin wat ongemakkelijk natuurlijk, maar na wat aanmoediging van de fotograaf, ging het later een stuk beter!

Het eindresultaat

Er zijn prachtige foto’s gemaakt en ik ben een geweldige ervaring rijker. En dan sta ik ook nog eens in de folder die door heel Nederland verspreid wordt!

Bedankt team van terStal voor de fantastische ochtend en de ervaring die ik door jullie heb opgedaan. Het was top!!

Reacties

Geschreven door terStal insider op 19 juni 2017

.