Binnenkort jarig? Bekijk de leukste verjaardagsoutfits!

Die ene dag in het jaar, altijd op dezelfde datum. Als kind kijk je hier enorm naar uit. Mijn moeder vertelde laatst dat ik vroeger wel zo’n 6 weken voor mijn verjaardag al riep dat het bijna zo ver was. De verlanglijstjes konden gemaakt worden! Hoe ouder je wordt, hoe minder leuk het is om jarig te zijn. Confronterend dat getal. Ik ben 24 jaar (jong), dus voor mij valt het nog erg mee. Maar op welke leeftijd vier je het eigenlijk nog? Vier je het klein of groots en nodig je dan alle familie en vrienden uit? Jouw verjaardag is helemaal compleet met een feestelijke outfit, een lekkere traktatie en natuurlijk leuke cadeaus!

Feestelijke outfits

Op jouw verjaardag word je in het zonnetje gezet. Het is altijd fijn om dan iets leuks aan te hebben. Je moet ten slotte stralen, want je bent jarig. Een leuk jurkje of een vrolijke blouse? terStal heeft er genoeg van in de winkels hangen. Ook makkelijk online te bestellen. Voor een leuke verjaardag outfit hoef je niet eens de deur uit!

Deze feestelijke rok met shirt van terStal en het jurkje met trendy animalprint vind ik beide te gek!

fun-in-black   animal-party

Beide items hebben een driekwart mouwtje, wat erg handig is.
Niet te bloot en als het kouder is kan je hem goed combineren met een jasje.

3152930-503_blazer

Voel jij je fijner in een broek of een wat stoerdere outfit?
Dan vind ik deze spijkerblouse voor dames persoonlijk erg geschikt.
Het zorgt voor een denim blauwe casual look.

4132026-534_blouse

Traktatie

Of je het nu groots viert of klein houdt, een traktatie wordt vaak van je verwacht. Bijvoorbeeld op je werk. Dit kan je als een verplichting zien, of juist als een leuk uitdaging. Sommige mensen bakken zelf overheerlijke taarten. Ik houd het vaak wat makkelijker. Op internet zijn gelukkig talloze leuke originele traktaties te vinden.

 Cadeaus

En dan de cadeaus.. Als je de uitnodigingen voor jouw verjaardag hebt verstuurd krijg je vaak de vraag of je nog wensen hebt. Op sommige websites kun je gebruik maken van een digitale verlanglijst, ideaal. Door het lijstje te delen met vrienden en familie weet je zeker dat je iets krijgt dat je leuk vindt. Dat is voor de visite ook leuker om te geven dan gewoon een envelopje.

Mijn verjaardag

Mijn verjaardag was 1,5 maand geleden. Ik had net een nieuwe baan en ging daar ook trakteren. Mijn outfit bestond uit een leuk blauw jurkje van terStal. Ik trakteerde op brownies en kreeg een leuk cadeau van mijn collega’s. Een bluetooth speaker waarmee ik in mijn kamer lekker naar muziek kan luisteren. In het weekend gaf ik gezellig een borrel voor wat vriendinnen.
Weer een jaartje ouder!

outfit-traktatie-en-cadeaus_dionne

Reacties

Geschreven door Dionne Tangenberg op 29 november 2016

Ik ben Dionne Tangenberg. Sinds kort schrijf ik voor TerStal met veel enthousiasme blogs over verschillende thema’s. Op deze manier wil ik mijn ervaringen en ideeën...

Meer over Dionne Tangenberg