Comfortabele en luchtige kleding voor baby’s

Je wordt op slag verliefd als je die kleine schattige kleding voor baby’s in de winkel ziet hangen. Superleuk, zelfs de allerkleinsten mogen een fashionable look hebben. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het lekker en comfortabel zit. Ze moeten er lekker in kunnen ravotten en bewegen. Met deze comfortabele en luchtige kleding voor baby’s zit dat wel goed. 

Collectie voor meisjes

We zien vooral veel vrolijke kleurtjes en zachte comfy stoffen dit najaar terug in de collectie voor meisjes. Het mag lekker fashionable zijn, maar uiteraard moet het ook lekker comfortabel zitten. De kleintjes gaan alle kanten op dus het is een must om kleding te dragen wat fijn zit zonder dat het knelt of in de weg zit.

 

De collectie voor meisjes is allesbehalve saai! Leuke motiefjes, hippe stofjes en trendy kleurtjes geven de collectie voor meisjes een vrolijke twist.

Collectie voor jongens

Jongens zijn stoer, echte klim en klauteraars en zitten niet graag stil. De nieuwe collectie van terStal voor jongens is daar nu juist perfect voor gemaakt! Kleding wat kan tegen een stootje en vooral heerlijk comfortabel zit. Nu is er voor jongens niet volop keus aan soorten kledingstukken, ze moeten het doen met een broek en een shirt of sweater. Hoe leuk is het dan wanneer je lekker kunt variëren met kleding voor jongens, zodat je altijd weer een andere leuke look hebt zonder dat het saai wordt.

Ook de collectie voor jongens bevat kleur, toffe prints en heerlijk zachte stoffen. Nooit een saai moment voor de stoere kleine mannen onder ons.

Happy shopping!

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 19 augustus 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag