De nachtmode van terStal

De dagen worden langzaam donkerder en de zon laat zich steeds wat minder vaak zien. Waar we in de zomer nog te maken hadden met warmte die maar niet ophield, gaat de kachel nu weer aan. Stiekem is dat best fijn, want als het buiten guur is, is het binnen des te gezelliger. Heerlijk op de bank wegkruipen in je fijnste pyjama, het mag weer! Ren daarom snel naar terStal om de fijnste pyjama’s te scoren!

Pyjama voor dames en meisjes

Heb jij het ook in de winter nog altijd warm? Dan is dit bigshirt met print wellicht iets voor jou. Het shirt is verkrijgbaar in allerlei leuke prints en kleurtjes en doordat het lekker los zit, zul je het niet snel warm hebben!

Deze lange broek is lekker comfortabel en door de elastische boord met aantrekkoord zit deze broek altijd goed! Combineer de broek met een leuke top. De frontprint van deze top geeft net wat extra’s aan jouw pyjama en ook deze top is heerlijk comfy.

Shop nu >Shop nu >

terStal houdt met iedereen rekening, want ook aan meisjes is gedacht! Is ze gek op paarden? Dan heeft terStal een paar perfecte pyjama’s voor je meisje! Het wordt nog lastig kiezen, want ze zijn allemaal zo leuk! De mooie print met paard erop tovert geheid een glimlach op het gezicht van de kleine meid! Dit bigshirt, is toch ook te cute?♥

Shop nu >Shop nu >

Pyjama’s voor heren en jongens

Ook voor de heren zijn er heerlijke pyjama’s te verkrijgen bij terStal.  De pyjama heeft een streepjes print die nooit uit de mode raakt en is heerlijk warm voor de koude avonden. Ook mogen de pyjama’s voor de stoere jongens natuurlijk ook niet ontbreken.

 Deze pyjama is perfect voor voetbalfanaten. Hij is zelfs zo geschikt dat jouw kleine man zelf op een voetbal lijkt! Door de leuke broek met bal print, kan elke jongen dromen over een carrière als profvoetballer. Wie wil dat nou niet!?

Shop nu >Shop nu >

 

Welke pyjama’s kiezen jij en jouw familie?

Reacties

Geschreven door Madelon Weijenborg op 8 oktober 2018

Mijn naam is Madelon Weijenborg. Ik ben 24 jaar. Momenteel woon ik samen met mijn ouders in een klein dorp in de Achterhoek. Vanaf september zal...

Meer over Madelon Weijenborg