5x spring-proof jurkjes

Spring is in the air! Luchtige jurkjes met vrolijke printjes mogen weer gedragen worden. Heb je binnenkort nog een leuke verjaardag, bruiloft of een ander feestje? Wij laten je zien welk jurkje je het beste kan dragen bij welke  gelegenheid.

A Walk in the Park

We beginnen gelijk met de meest veelzijdige jurk van het rijtje! Deze jurk kan namelijk voor zowel een bruiloft, een avondje stappen of als je dressed up uiteten wilt gaan.

Voor een bruiloft kan je deze jurk combineren met mooie pumps en een klassiek hoedje!

Flowing Polka Dot

Deze jurk is super comfy en ziet er super feestelijk uit! Leuk om aan te doen naar een verjaardag. Het jurkje is een skaterdress, wat betekent dat de onderkant uitloopt, lekker speels!

A Touch of Sun

Deze jurk behoort tot mijn favorieten! De kleur in combinatie met het printje maakt het echt een spring-proof dress. Leuk om te dragen naar je werk, maar ook in een feestelijke setting. Combineer de jurk met stoere boots of sneakers.

A Denim Moment

Lekker thuis of ga je terrassen? Trek dan deze leuke spijkerjurk aan. Met leuke hakjes maak je hem wat klassieker, maar met sneakers of boots creëer je een sportieve look.

Blooming Flowers

Heb jij binnenkort een bruiloft? Kies dan voor deze geweldige bloemenjurk 😍✨ De jurk heeft een klassieke uitstraling, maar een speels model. Ook leuk om te dragen met witte sneakers en een stoer bikerjack!

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 1 april 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis