Fashion Trend: kleding met dierenprints

Het is geen nieuwe fashion trend, maar wel een trend die zich staande weet te houden. Kleding met dierenprints zijn al jaren helemaal hip en happening. Je gaat deze trend ook de komende herfst en winter weer veelvuldig tegenkomen. Zebra, panter en tijgerprintjes zijn nog altijd even populair. Dames en meisjes zijn er gek op. Ze hullen zich maar weer wat graag in deze prachtige animal fashion trend!

Jurk met animalprint
Shop nu >
Tuniek met animalprint
Shop nu >

 Get the animal look

Super leuk om jurkjes en/of tuniekjes te combineren met een stoere zwarte leren legging. Shirts met afbeeldingen van dieren of printjes zijn er ook weer volop te vinden! Ben je gek op dieren of alleen op de dierenprint, dan zijn deze tops, jurken en tunieken echt iets voor jou. Mooie aardetinten als grijs, groen, beige en bruin sieren de kledingstukken. Vul je garderobe met deze gevaarlijk mooie fashion items, als je durft!

Jurk met animalprint
Shop nu >
Blouse met animalprint
Shop nu >

Meisjeskleding met dierenprintjes

Kledingstukken voor meisjes met dierenprints zijn altijd enorm populair. De dierenprints horen ook weer helemaal bij de mode van nu voor de kleine fashionista’s die weten wat ze willen. Of je nu gaat voor een shirt met panterprint, zebra of tijger: dierenprints hebben een uitstraling die perfect passen bij de fashion trends van dit moment! Kinderen houden van dieren, ze worden niet voor niets super enthousiast wanneer ze een shirtje met een prachtige afbeelding van een paard of zebra zien. Durf te combineren. Dare to wear!

Meisjes top met animalprint
Shop nu >
Jurk met pailletten
Shop nu >

Baby top met animalprint
Shop nu >
Jogger met animalprint
Shop nu >

Hoe draag je kleding met dierenprint?

Bij het dragen van dierenprintjes geldt het motto ‘less is more’. Combineer een kledingstuk met dierenprint met basic items in een neutrale kleur als: zwart, wit, grijs, beige of legergroen. Combineer een jurk met dierenprint bijvoorbeeld met een effen leren legging en een mooi laarsje eronder voor een classy look of kies voor een hippe sneaker en geef je kledingstijl een sportieve look. Hoe dan ook… eenvoud siert, het kledingstuk met dierenprint is voldoende om te stralen als een echte fashionchick!

Meisjes enkellaarzen
Shop nu >
Enkellaarzen
Shop nu >

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 12 oktober 2017

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag