Happy sporty new year!

2019 is van start gegaan, yes! Ik kan niet wachten om te ontdekken wat 2019 voor mij in petto heeft… Als het aan mij ligt gaat het in ieder geval een top jaar worden en zal ik er alles uithalen wat er in zit. Met de komst van een nieuw jaar komt vaak ook de term ‘’goede voornemens’’ voorbij. Ik ben benieuwd of jullie hieraan mee doen? Persoonlijk vind ik het wel leuk om een aantal doelen te stellen maar dit doe ik eigenlijk het hele jaar door. Wel vind ik dat een nieuw jaar toch een soort van ‘’frisse start’’ gevoel met zich meebrengt waar ik veel energie van krijg. Aangezien januari toch wel gezien wordt als de ‘’sportmaand’’ waarbij iedereen weer vol aan de bak gaat na heerlijk te hebben genoten van al het eten en drinken tijdens de feestdagen, kunnen jullie hieronder (een deel) van de te gekke sportcollectie van terStal vinden! Want zeg nou eerlijk, ook tijdens het sporten wil je er een beetje fashionable bijlopen toch?

De eerste sportoutfit bestaat uit een sportlegging en lange mouw top. De legging is van dun en soepel materiaal gemaakt waardoor deze lekker luchtig zit en je er goed in kunt bewegen. Ideaal om in hard te lopen maar zeker ook geschikt voor bijvoorbeeld fitness.

De top heeft een lekker opvallend fluorescerend kleurtje. Ik draag hier de oranje variant maar er zijn nog een aantal andere kleurtjes! Wat ik hier erg handig aan vind, is dat wanneer je in het donker gaat hardlopen, je goed opvalt. Naast dat het er leuk uitziet, is het dus ook nog eens veilig!

Van nature ben ik niet erg sportief aangelegd, maar inmiddels heb ik een aantal dingen gevonden die ik erg leuk vind, zoals yoga. Daarnaast vind ik het ook lekker om naar buiten te gaan en zelf wat oefeningen te doen, bijvoorbeeld bij deze plek aan het water. Hier zijn veel trappen en bankjes die je creatief kunt gebruiken tijdens het sporten!

Een andere sport die ik afgelopen jaar heb ontdekt is boksen. Boksen is cardio- en krachttraining in één. Je traint daarnaast ook nog eens je reactievermogen, behendigheid en evenwicht. En, niet geheel onbelangrijk; het vermindert je stressniveau!

Het setje wat ik hier draag bestaat uit een driekwart sportlegging, perfect voor binnensporten maar zeker ook buiten te gebruiken wanneer we straks weer richting het voorjaar gaan. Het sport T-shirt die ik draag, heeft ook weer een lekker fel kleurtje, dit keer roze. Een heerlijk luchtige en soepele stof met korte mouw, perfect wanneer je je veel gaat inspannen.

Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op de webshop of bezoek één van de winkels!

Reacties

Geschreven door Anouk Peters op 7 januari 2019

Hi! Ik ben Anouk Peters, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Nijmegen. Mijn twee grootste passies zijn reizen en mode. Daarnaast houd...

Meer over Anouk Peters