Leuke cadeautips voor kerst

Sinterklaas is nog niet eens voorbij of we zijn stiekem al bezig met de kerstdagen. Ook niet zo gek natuurlijk, de winkels hangen al helemaal vol met kerstversieringen, accessoires en mooie kleding waarin we straks weer mogen shinen. Kerst betekent ook cadeautjes onder de kerstboom. Een zoektocht? Met deze leuke cadeautips voor Kerst hoef je niet langer meer te zoeken.

Sokken en ondergoed

Het is altijd weer lastig om leuke cadeau’s te verzinnen voor onder de kerstboom. Misschien ga je loodjes trekken of koop je voor iedereen iets leuks. Het hoeft niet altijd duur te zijn om er ook daadwerkelijk iets aan te hebben. Soms zit je ook aan een bepaald budget vast, geen probleem natuurlijk. Er is voor iedereen wat wils. Sokken doen het elk jaar weer goed. Sokken saai? Nee hoor, deze super leuke kerst sokken zijn verre van saai. Een item die betaalbaar is en iedereen en altijd goed kan gebruiken.

Shop nu >

Jongens houden van boxers en met deze hippe ‘Merry Christmas’ boxershort ga je helemaal in stijl de kerstdagen tegemoet. Ook voor de mannen is een hippe comfortabele boxershort een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. Je kan het zelfs combineren met een paar echte “Hohoho” kerstsokken. Hoe leuk is dat!?

Shop nu>

Kerstkleding voor baby’s

Het is misschien wel de eerste kerst voor je baby. Of misschien worden de eerste stapjes wel gezet door je kleintje met kerst, een mijlpaal om nooit te vergeten. Deze super leuke babykleding met kerstprintjes geven daar een extra warm gevoel bij. How cute?

De lieve kleine shirtjes met kerstprintje zijn gewoon te leuk voor je kleine spruit! Wedden dat ze hier blij van worden? Morsen tijdens het kerstdiner is trouwens toegestaan. Met deze ‘I ♥ Santa’ slabber wordt morsen namelijk nog leuker. Vier de kerst helemaal in stijl met deze gezellige items voor de feestdagen.

 Shop nu>Shop nu>

Kersttruien

Wat zeker niet mag ontbreken deze kerst is een kersttrui. De kersttruien voor dames, heren en kids zijn heerlijk warm en verfraaid met een fantastische kerstprint. Steel de show tijdens het kerstdiner. Kies uit een trui met een rendier, sneeuwman of de super gave trui voorzien van echte lampjes aan de voorzijde die knipperen wanneer je beweegt. Super cool!

Shop nu >

Warme sloffen voor de kerst

Geen koude voetjes meer met deze sloffen voor dames en kinderen. Niks is lekkerder dan na een frisse boswandeling tijdens de kerstdagen bij thuiskomst je schoenen uit te trekken en direct in lekkere warme sloffen te stappen. Nog lekkerder om ze even bij de verwarming te zetten, zeker wanneer het vriest. Binnen no-time ben je weer helemaal opgewarmd. Geniet samen met vrienden en familie bij de kerstboom en warme kachel. Maak mooie herinneringen samen!

Shop nu>

Merry X-mas

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 6 december 2017

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag