Celebrate the love

Valentijnsdag is de dag dat geliefden elkaar laten weten dat ze speciaal zijn. Uiteraard mag dit elke dag gevierd worden, maar op deze dag is het net even wat specialer! Verras je Valentijn met de volgende leuke ideeën en cadeautjes en maak er een liefdevolle dag van! Love is in the air♥

Valentijnsdag cadeautips voor haar

Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd duur te zijn. Lieve woorden zeggen zoveel meer dan een duur cadeau. Schrijf een mooi gedicht op een kaart, post hem naar je (geheime) lover of geef het met liefde aan je Valentijn. Wil je toch graag je liefde verrassen met een kleinigheidje? Lingerie doet het altijd goed bij de dames en is helemaal niet duur. Of wat dacht je van een mooie top met een prachtige tekst? Origineler kan niet!

Shop nu >Shop nu >

 

Ga je voor meer? Kies een complete outfit uit de collectie en laat je Valentijn stralen in een te gekke outfit. Rood is een trendkleur die we de komende tijd veel gaan zien, dus zeker leuk om je Valentijn met een rode outfit te verrassen.

Shop nu >Shop nu >

Valentijnsdag cadeautips voor hem

Laten we ook de mannen niet vergeten. Het is juist leuk wanneer een cadeautje uit onverwachte hoek komt, dus dames… wij mogen de mannen natuurlijk ook verrassen met Valentijnsdag. Een mooie pullover of overhemd is altijd handig! Ga je graag samen op pad om mooie avonturen te beleven? Een stoere O’NEILL rugtas is dan zeker een topper voor je Valentijn.

Is jouw Valentijn sportief aangelegd? Kies dan voor een sportieve en comfortabele outfit. Kortom, er is genoeg leuks te bedenken voor je (geheime) lover!

Shop nu >Shop nu >

Tips om samen te doen met Valentijnsdag

Zijn jullie allebei op Valentijnsdag vrij of willen jullie ’s avonds gezellig samen zijn? We hebben een aantal leuke tips geselecteerd voor een gezellige en onvergetelijke Valentijnsdag. Celebrate love!

  • Ga samen ergens ontbijten, zo begint jullie dag lekker en goed.
  • Dineren in jullie favoriete restaurant is altijd een goed idee.
  • Je kunt ook gelijk een nachtje weg boeken en logeren in een mooi hotel.
  • Een dagje sauna om samen te relaxen is oh zo fijn!
  • Avondje naar de bios is ook een aanrader trouwens!
  • Een fijne boswandeling zorgt voor een goed gesprek en een frisse neus.
  • Gewoon samen lekker thuis op de bank met een goed glas wijn en een romantische film.

Kortom, Valentijnsdag is de dag dat alles mag! Geniet ervan, samen! ♥

 

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 12 februari 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag