Dit zijn de make-up tips en trends van 2019

Een poedertje hier en een kloddertje roze daar. Make-up, welke dame in de dop is hier niet gek op? Een glanzende lipgloss, een subtiele oogschaduw, mascara, nagellak en een mooie blusher mogen niet ontbreken in je make-up tasje. Net zoals bij dameskleding zijn er ook dit jaar weer nieuwe trends op het gebied van make-up. Dit zijn de make-up tips en trends van 2019 die je niet mag missen!

Warme tinten op je gezicht en wangen

We zien dit jaar vooral warme en matte tinten voorbij komen. Rood, oranje en roze zijn de kleuren die we veel gaan zien dit jaar. Een mooie warme kleur poeder voor je gezicht om een mooi en egaal warm tintje te creëren. Vergeet je wangen niet aan te zetten met een blush die net even iets meer kleur bevat, dat geeft gelijk een gezond uiterlijk. Met deze warme tinten creëer je binnen no-time een zwoele zomerse look!

Ogen mogen stralen

De ogen mogen zoals altijd stralen, maar kun je extra laten stralen door ze aan te zetten met een mooi glittertje. Een glittertje in de oogschaduw of een losse glitter die je aanbrengt over de oogschaduw heen. Het mag een tikkeltje meer zijn! Gelukkig kunnen we dat al snel bereiken door een eenvoudig product en snelle handeling. Je hoeft geen verschillende tinten oogschaduw te gebruiken die in elkaar moeten overlopen, die tijd is geweest! Het mag één kleur zijn, maar de ogen mogen wel stralen! Dus pak de mascara, eyeliner en oogschaduw en maak er een mooi kunstwerkje van.

Vergeet ook je wenkbrauwen niet te vullen met een potloodje. De wenkbrauw tips en trends van 2019 bestaat uit volle wenkbrauwen, maar zorg wel dat het natuurlijk blijft. Kies de kleur die het beste bij je eigen wenkbrauwen past en aanzetten maar…

Rode lippen zijn terug van weggeweest

Waar het vorig jaar allemaal iets subtieler was, mogen de lippen dit jaar weer knallen! Rode lippen it is! Kies wel voor mooie warme accenten die goed overlopen in de warme tinten van je gezicht. Heb je een lichte huids- en haarkleur kies dan voor een wat fellere kleur lipstick of lipgloss. Dat laat meer spreken. Heb je een donkere huids- en haarkleur met een warme gloed, kies dan liever voor warme tinten. 

Vergeet je nagels niet

Ook de nagels pakken en lakken we even mee. De lente en zomer staan in het teken van natuurlijke nagels. Nude nagellak is een must voor het voorjaar en de zomer. Wel zo makkelijk, dat past overal bij. Het mag overigens wel een hip accentje hebben, zoals een klein werkje. Vergeet je teennagels ook niet te lakken met een mooi subtiel en natuurlijk tintje. Zo lijken je voeten bruiner en komen ze mooi uit in prachtige teenslippers.

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 27 juni 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag