Modetrend voor het voorjaar… Blauw!

Wie de laatste modetrends op de voet volgt, weet dat blauw de kleur is voor het nieuwe seizoen. Niet alleen voor jongens is blauw hip, ook voor meiden is het een echt fashion statement. Een kleur die gezien mag worden en die iedereen uit de kast mag halen!

Om de kleur blauw aantrekkelijk te maken voor meiden, is er gewerkt met trendy stoffen, hippe printjes en mooie teksten. Kom maar op met dat voorjaar!

De kleur blauw past bij jou

Blauw is de kleur van wilskracht, idealen, geloof en vertrouwen. Termen die passen bij meiden die weten wat ze willen. Krachtig en evenwichtig. De kleur blauw past bij jou! Combineer het gerust met wit, dat geeft een fris tintje en haalt het blauw mooi op. Blauw werkt inspirerend, geeft rust en vrede. Genoeg redenen om voor blauw te gaan!

All the girls look good in blue!

Vest met franjes
Blauw/ wit
Maat 134 t/m 164
Van € 19.99 voor € 15.-*

Shop nu >

Jumpsuit
Maat 92 t/m 128
Maat 134 t/m 164
Van € 24.99/€29.99 voor € 19.-*

Shop nu >


Speciaal voor hippe meiden

Blauw is het helemaal aankomend voorjaar. Speciaal voor hippe meiden die weten wat ze willen heeft terStal deze collectie samengesteld. De lichtblauwe jumpsuit met de tekst ‘Today is a perfect day’ is lekker luchtig en ziet er super cool uit! Combineer het met een spijkerjasje voor de frisse ochtenden/dagen en draag er een sneaker onder voor een heerlijk zomerse look. Een kledingstuk wat ook niet meer weg te denken is uit je kledingkast… denim blauwe jeans. Super stoer met een trendy shirtje en bomberjack met patches gecombineerd met hippe gympen. Je blaast iedereen omver met je te gekke outfit!

Ga je liever voor een ‘Casual Look’, kies dan voor de jeans gecombineerd met shirtje en gehaakt vest. De prachtige meisjeskleding collectie zit comfortabel, is mooi afgewerkt met oog voor detail en is tevens stijlvol verantwoord!

“De meiden stralen uit wat en wie ze willen zijn”

Opengewerkte trui
Blauw/ wit
Maat 134 t/m 164
Voor € 24.99*

Shop nu >

Sweater met tekst
Maat 92 t/m 128
Maat 134 t/m 164
Voor € 13.99*

Shop nu >

Get the blue look, you look pretty!

Een stoer bomberjack, een simpel shirtje en een lekkere jeans, dat wil toch iedereen? De patches op het bomberjack maken het helemaal af!

Bomberjack
Maat 92 t/m 128
Maat 134 t/m 164
Voor € 24.99/ €29.99*

 Shop nu >

T-shirt
Maat 134 t/m 164
Voor € 11.99*
Binnenkort verwacht

Broek
Maat 134 t/m 164
Van € 24.99 voor € 19.-*


Shop nu >

*Bezoek onze webshop voor de actuele prijzen

Kies jij vaak voor blauw?

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 21 februari 2017

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag