De mooiste kersttruien vind je bij terStal!

All I want for Christmas is youuuu! Heb jij hem al op de radio gehoord? Grote kans van wel! Nu Kerstmis steeds dichterbij komt en je de dagen naar het opzetten van de kerstboom kan aftellen – als die niet allang staat natuurlijk – is het tijd om alles uit de kast te halen op het gebied van Kerstmis. Letterlijk alles, want ook jouw outfit moet er dit jaar aan geloven. Met deze truien van terStal zit dat gelukkig wel goed.

Kersttruien voor dames

Merry x-mas! Met deze trui kom jij geheid in de kerstsferen. Dat de trui een fout tintje heeft, is ook alleen maar passend. Dat hoort immers bij de kerstsfeer! De trui is niet alleen leuk om te zien, maar heerlijk warm. Handig nu de winter er echt aankomt!

Deze trui in groene kleur past ook heel goed bij de kerstsferen. Dat komt mede door de print van de kerstman. De trui doet een beetje denken aan de kersttruien die in elke oude kerstfilm wel te zien zijn. Een echte musthave dus!

Kersttruien voor heren

Rood is natuurlijk de kleur voor kerst en deze trui past daar dus heel goed bij. Hij is dan een beetje fout, maar ook zeker hip en grappig!

Ook met deze groene trui kun jij wel aan het kerstdiner verschijnen. Deze trui is vooral heel erg grappig. Met de print van vrouwenbenen die nonchalant in de lucht steken, weet jij zeker dat iedereen zich een tweede keer naar jou omdraait om je trui te bekijken.

Kersttruien voor kinderen

Deze print zorgt voor een glimlach op je gezicht. Hij is vrolijk en net zoals de andere kersttruien een tikkeltje fout. Deze trui hoort zeker in de kast van je kind! Met deze kersttrui, die overigens ook lekker warm is, kom je alvast lekker in de kerststemming!

Deze trui matcht met de kersttruien voor heren, dus als vader en kind in dezelfde trui willen verschijnen aan het kerstdiner, mag deze trui zeker niet in je winkelmandje ontbreken!

Weet jij al in welke truien jij en je gezin aan het kerstdiner zullen verschijnen!?

Reacties

Geschreven door Madelon Weijenborg op 1 december 2018

Mijn naam is Madelon Weijenborg. Ik ben 24 jaar. Momenteel woon ik samen met mijn ouders in een klein dorp in de Achterhoek. Vanaf september zal...

Meer over Madelon Weijenborg