Mijn najaar favorieten

De herfst is alweer een tijdje geleden van start gegaan. De bladeren kleuren weer oranje en rood en de bossen liggen vol kastanjes en paddenstoelen! Grappig genoeg zien we de kleuren, die zo typisch zijn voor het herfstbeeld, dit jaar ook terug in de kleding. Kleuren die favoriet zijn op dit moment zijn toch wel bruintinten, oranje, brique en rood. In deze blog deel ik graag mijn top drie favoriete terStal items met jullie!

Mijn absolute nummer 1 is deze gave leatherlook blazer in camel kleur. De lengte en de ‘’vintage’’ look vind ik persoonlijk heel tof. Dit maakt de blazer net even wat opvallender.

Combineer met een leuk zwart jurkje of met een jeans, een paar mooi hakken eronder en voilà, ready to go!

Op nummer twee staat dit setje bestaande uit een animalprint rokje, klassiek colletje en brique kleurige blazer.

Toen ik dit rokje zag was ik direct verliefd: de stof is mooi zacht, het zit lekker (stretchy materiaal) en hoe leuk is het printje in combinatie met de kleur?! Helemaal leuk dus! Het suèdine rokje is voorzien van een riempje en heeft leuke steekzakken.

Tot slot nog dit stoere jasje. Wat een eye-catcher! Het jasje is voorzien van zilverkleurige ritssluitingen en heeft een reverskraag.

Creëer een stoere look door te combineren met een zwart rokje en boots. Het leuke aan dit jasje is dat het op verschillende manieren te combineren valt. Zo is het ook leuk in combinatie met een jeans en pumps!

Laat hieronder weten welk item jij het liefst in je kast ziet hangen!

Reacties

Geschreven door Anouk Peters op 21 oktober 2019

Hi! Ik ben Anouk Peters, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Nijmegen. Mijn twee grootste passies zijn reizen en mode. Daarnaast houd...

Meer over Anouk Peters