Nieuwste beauty trends voor de herfst en winter

Met de nieuwe seizoenen in aantocht, is het niet zo gek dat onze garderobekasten weer flink aangevuld en aangepast mogen worden. Maar naast onze garderobekast mogen we ook onze make-up en toilettas omtoveren met de nieuwste beauty trends voor de herfst en winter. Van mooie subtiele kleuren tot heftige smokey eyes. So beautiful!

Glitters zijn blijvers 

Glitters zijn absoluut blijvers, want niet alleen in de zomer zien we veel glitter trends voorbij komen, ook in de herfst en winter mag het lekker glitteren. Wat dacht je van een mooie glitter eyeliner of glitter oogschaduw in mooie metallic tintjes? Vergeet ook je nagels niet!

Rode lippen terug van weggeweest

Ja… wij houden van deze trend! Rode lippen zijn dit najaar een echte beauty trend die gezien mag worden. Verschillende warme en dieprode tinten passeren de revue. Dat geeft net dat beetje extra elegantie! Durf jij het aan?

Zachte glanzende lippen

We hebben nog een blijver in het assortiment. Glanzende lippen zijn ook deze herfst en winter booming. Glanzende lippen mogen gezien worden, maar dan wel in een subtiele herfstkleurtjes. Combineer het met een matte kleur foundation en oogschaduw voor een lieve en zachte uitstraling.

Smokey eyes

Smokey eyes zijn donker, intens en de perfecte look voor een feestje. Je kan het zelfs nog even aanzetten met glitters als je extra wilt shinen!

Glanseffecten

Mooie subtiele glanseffecten zijn ook een hit dit najaar. Een mooie glans op je jukbeenderen, oogleden en op je lippen. Begin voordat je make-up aanbrengt, eerst met een verzorgende dagcrème. Voeg daarna een paar druppels liquid highlighter bij je foundation toe. Zo creëer je echt een mooie, natuurlijke glow!

Geef je nagels een kleurtje

Laten we de nagels niet vergeten! De nagellak kleuren voor aankomende herfst en winter lopen uiteen. Maar wat we voornamelijk gaan zien zijn rode tinten. Dieprood en bordeauxrood zijn de absolute trend voor aankomende herfst en winter.

Haartrends

Dit najaar en de winter zijn lange lokken helemaal de trend. Of het nou stijl, krullend of golvend is… Een mooi warm roodbruin kleurtje erin en voilà… je bent helemaal klaar voor het najaar en de winter.

Wat zijn jouw favoriete beauty trends dit najaar?

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 28 oktober 2018

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag