Oh, Happy Socks! Vrolijke sokken voor iedereen

Ben jij een echte sokken liefhebber en is niks je te gek? Dan heeft terStal de perfecte sokken voor jou! Sinds kort verkoopt terStal namelijk Happy Socks. Dit zijn sokken waar iedereen vrolijk van wordt. Ze hebben allemaal verschillende kleuren, printjes en figuurtjes.
Doei saaie sokken, hallo Happy Socks!!

Zoals de naam al verklapt zijn het vrolijke sokken met felle kleurtjes en te gekke printjes. Het merk Happy Socks komt van oorsprong uit Zweden. In 2008 zijn twee vrienden dit merk begonnen. Het was de bedoeling om blijdschap te verspreiden over de wereld en dat is ze gelukt! Iedereen wordt blij van de sokken en ze zijn razend populair. Het ene paar is nog vrolijker dan het andere. Er zijn sokken met stippen, streepjes, grafische printjes, kortom voor ieder wat wils.

Fashion sokken

In de modewereld zijn ze niet weg te denken. De gekleurde sokken zijn een echt fashion statement geworden. Meestal worden sokken gemaakt in saaie kleuren zoals grijs, zwart of blauw en vallen ze niet op. Happy Socks heeft hier verandering in gebracht, ze hebben echte fashion sokken ontwikkeld. De sokken worden wereldwijd door zowel mannen als vrouwen gedragen.

Happy Socks dames

De sokken zijn overal bij te combineren en geven iedere outfit een boost. Lekker onder een huispak voor op de bank, of met coole sneakers en een spijkerbroek. Dames, ga er op los!

​​

  

Bekijk het hele assortiment Happy Socks voor dames >

Happy Socks heren

De sokken zijn niet alleen leuk voor dames ook voor de heren zijn er verschillende soorten. Draag ze met een opgerolde spijkerbroek of als je het aandurft onder een smoking 😉

Al die vrolijke kleurtjes en printjes, ben jij al enthousiast? terStal heeft niet alleen de sokken in het assortiment opgenomen, ze zijn ook nog scherp geprijsd! Je shopt de sokken nu voor € 4,99 in de webshop.

Bekijk het hele assortiment Happy Socks voor heren >

Happy Socks aanbieding

Mix en match er lekker op los en laat die sokken zien!

Geschreven door terStal insider op 17 september 2018

.