printjes en nog eens printjes

Ben jij er klaar voor om uit jouw comfort zone te stappen? Aankomend seizoen is het namelijk de perfecte tijd om te spelen met printjes! Dit seizoen kan je minimalisme even in je kast laten liggen en wordt het tijd voor wat speelse looks. Veel kleuren, botsende printjes, het kan allemaal dit seizoen. Lees hier hoe wij deze nieuwe items combineerde!

Jurk met bloemenprint

Ook de panty kon weer uit de kast. Met deze regenachtige dagen kunnen de blote benen weer ingepakt worden met deze geweldige panty’s, verkrijgbaar in de winkels van terStal. Ik combineerde het met witte boots, omdat deze kleur ook terugkomt in de jurk. Het kan natuurlijk ook in combinatie met zwarte laarzen.

Geblokte jurk

Ik ben al bijna twintig weken zwanger. Door het model van dit jurkje, kun je mijn buikje al een beetje zien! In combinatie met hoge boots en een baret maakte ik er een Frans lookje van.

Panterprint jurk:

Van dit printje kunnen we geen genoeg krijgen. Overal waar je kijkt zie je nog steeds panterprintjes!

Het model van dit jurkje is één van mijn favorieten. Vooral de ruches aan het jurkje vind ik leuk omdat het een speels effect geeft.

De mouwen zijn uitlopend en dat gaan we komend seizoen ontzettend veel zien.

Welke jurk zouden jullie kiezen?

Groet Jennifer

 

foto’s: Rick Verhoofstad

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 18 september 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis