Reis essentials!

De vakantieperiode begint over een aantal weken waarmee er voor een hoop mensen waarschijnlijk ook een leuke vakantie gepland staan. Dit kan natuurlijk op een camping een Frankrijk, een city-tripje naar Spanje, een verre reis naar Azië, maar wat ook heel goed kan en minstens zo leuk is, is vakantie in eigen land! De afgelopen jaren blijven steeds meer mensen in eigenlijk om vakantie te vieren. En als de zomer net zo mooi wordt als afgelopen jaar, dan zou ik zeggen: waarom niet?! Genoeg te doen, te beleven en watertjes om aan te relaxen. Vaak ook nog eens een stuk goedkoper waardoor er geld overblijft voor andere (leuke) dingen!

Bij terStal heb ik afgelopen week een aantal stuks uitgezocht die zeker vallen onder de categorie ‘’reis essentials’’! Deze mogen dus zeker niet ontbreken in je koffer.

 

Allereerst een fijn zittende, luchtige broek met een T-shirtje! Combineer met een vest of trui en het is de ideale reisoutfit. Of je nu met het vliegtuig of met de auto weg gaat, je wilt dan gewoon iets aan wat lekker zit. Dat het er ook nog eens leuk uitziet is mooi meegenomen toch? 😉

Daarnaast mogen de jurken natuurlijk niet ontbreken! De eerste jurk is een lang model van stretch stof. De jurk zit aansluitend en is voorzien van een split aan de zijkant. Deze jurk zit heerlijk, super handig wanneer je er een dagje op uit gaat of gewoon lekker wilt relaxen.

Daarnaast heb ik gekozen voor deze maxi-dress met vrolijke kleurtjes. Leuk voor naar het strand, maar ook zeer geschikt voor s’ avonds tijdens een etentje.

Tot slot nog deze super stoere outfit! Een kort broekje met tropical print, met daarop een leuk T-shirt. Het broekje is eindeloos te combineren met verschillende tops. Slippertjes eronder en ready to go!

Reacties