Shop de nieuwste kleding items met 30% korting tijdens de koopavond

Shoppen, wie is er niet gek op? Je hebt elke maand wel weer wat nodig. Ondergoed, kleding, schoenen, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het nodig. Zeker onze kroost kan ook regelmatig wat nieuws gebruiken. Ze zijn weer gegroeid of vinden de stijl niet meer leuk waar ze eerder graag in gezien wilden worden. Tijd om te shoppen dus! Shop de nieuwste kleding items met 30% korting tijdens de vaste klanten koopavond van terStal.

Shop een nieuwe garderobe met korting

We hebben allemaal weer nieuwe kleding items nodig voor de herfst en de winter. De zomerse jurkjes, luchtige shirtjes en korte broeken mogen weer opgeborgen worden. Ze mogen plaats gaan maken voor warme vesten, lange broeken en jurkjes met leggings en maillots.

Bij de overgang van een seizoen heb je net even wat meer nodig dan zo tussendoor. Dat merk je dus ook flink in je portemonnee. Hoe leuk is het wanneer je lekker kunt shoppen voor het hele gezin met een mooie korting?

 Dat kan iedereen wel gebruiken zo na de dure vakantiemaanden toch? Kom naar de vaste klanten koopavond die wordt gehouden bij het filiaal bij jou in de buurten profiteer van 30% korting op de nieuwe garderobe voor jou en je gezin.

Profiteer van 30% korting op de nieuwste collecties

Klinkt leuk toch? Meestal krijg je korting op oude collecties, maar wij geven de korting ook op de nieuwste collecties kleding voor jong en oud. Voor ieder is er wat wils en je kunt je hele garderobekast aanvullen naar wens en budget.

De winkel is gevuld met kleding volgens de laatste hippe modetrends, dus je loopt er weer helemaal hip en trendy bij het najaar! Of je nu een lekkere warme winterjas, een vrouwelijk jurkje of een stoere jeans wilt scoren? De collecties bevatten alles wat je nodig hebt om er aankomende herfst en winter stijlvol bij te lopen.

Kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s. Kleding waarin jij gezien wilt worden en die heerlijk comfortabel zitten. Voor een feestje, kleding voor naar je werk, voor een bruiloft of gewoon lekker thuis op de bank. Shop till you drop

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 13 september 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag