Kelly-van-der-Pol

Kelly van der Pol

Mijn naam is Kelly van der Pol, 30 jaar, getrouwd met Eugène en moeder van 2 kinderen Esmay van 8  en Stijn van 5. Wij wonen in Herpen, een dorp in Noord-Brabant en ik ben werkzaam als verzorgende ig/administratief medewerkster op een dagbehandeling voor dementerende ouderen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn blog www.healthy-kelly.nl en natuurlijk met mijn gezin. Ook heb ik nog tijd over om 3-4 x per week in de sportschool te trainen, een bezig bijtje dus.

Mijn eigen blog ben ik gestart toen ik bezig was met mijn afvalstrijd ik hoopte hiermee anderen te inspireren, inmiddels is het uitgegroeid naar meer een health/food blog en ligt de nadruk niet meer zo zeer op het afvallen maar ben ik nu vooral bezig met strakker worden. Om een nog beter beeld van mezelf te geven zal ik mijn "favorieten" met jullie delen:

Favoriete eten: Qua gezonde gerechten ben ik gek op lekkere gezonde salades en pasta's en qua "ongezond" hou ik enorm van chinees en pizza ook ga ik graag Tapas eten in een restaurant.

Favoriete kledingstuk: Ik draag heel graag lekker zittende spijkerbroeken. Bij feestjes en dergelijke vind ik het leuk om een mooi jurkje aan te trekken.

Favoriete film: oei dat is wel heel erg maar ik denk dat ik daarop toch "Titanic" moet antwoorden...

Favoriete dier: Ik ben gek op dieren en vind het ook lastig om te kiezen maar als ik dan moet kiezen uit de gezelschapsdieren dan ga ik voor een hond. En qua dieren uit de dierentuin: een giraf. Vanaf het moment dat ik zwanger was van onze dochter heb ik een zwak gekregen voor deze dieren.

Favoriete pretpark: Dan kan ik niet anders antwoorden dan de Efteling, wat een geweldig pretpark vind ik dat, alleen jammer dat het zo mega duur is..

Favoriete kleur: Rood! De kleur van de liefde maar ook een kleur die ik mezelf heel mooi vind staan.

Ik hoop jullie zo een beter beeld van mezelf te hebben kunnen geven en kijk er naar uit om jullie te inspireren met mijn blogs.Lees nu alle blog artikelen geschreven door Kelly >