Tips om er, samen met je gezin, op je Paasbest uit te zien

Tijdens de Paasdagen zorgen we altijd dat de tafel gezellig gedekt is, maar ook met onze outfits mogen we ons uiterste best doen natuurlijk. Op je Paasbest betekent letterlijk je in het nieuw steken. Als dat niet fijn klinkt! Het begin van de lente kan niet beter beginnen met deze tips om er, samen met je gezin, op je paasbest uit te zien. Fijne Pasen!

Nieuwe outfit scoren

Yess… de lente is begonnen, het zonnetje begint te schijnen en de temperaturen lopen weer lekker op. Dat geeft ons allemaal een glimlach op ons gezicht. De winkels beginnen vol te stromen met nieuwe vrolijke collecties en dat geeft ons gelijk een goede reden om een nieuwe outfit te scoren, samen met je gezin.

Draag vrolijke outfits

De lente vraagt om kleur, dus draag vrolijke outfits. De kleur geel is natuurlijk onmisbaar deze dagen en absoluut lente- en paasproof. Voor wie durft: mix en match er lekker op los! Combineer verschillende tintjes met elkaar of combineer ze met juist met een andere contrasterende kleur. Zo ben je binnen no-time helemaal klaar voor de Paasdagen. Uiteraard kun je deze vrolijke outfits ook de rest van de zomer door blijven dragen.

Draag verschillende laagjes

In de lente en tijdens de Paasdagen kan het, zeker in de ochtend, behoorlijk fris zijn dus dan is het dragen van verschillende laagjes een supergoed idee. Kies bijvoorbeeld voor een broek, shirtje met daar overheen een vestje en een zomerse jas voor extra warmte. Voor de meiden is een jurkje of rokje ideaal met een legging eronder. Wordt het in de middag lekker warm, dan trek je gewoon wat laagjes uit! Ideaal, die laagjes.

We love comfy

De Paasdagen betekent genieten, samen met je gezin, lekker thuis of samen eropuit. Gezellig samen een weekendje weg, koffers inpakken en wegwezen! Ga je samen met je gezin iets actiefs doen, trek dan lekkere comfortabele kleding aan dat niet strak zit of knelt. Niets is vervelender dan kleding dat niet lekker zit.

Dress to impress

Liever lekker lunchen of brunchen tijdens de Paasdagen? Ga dan op je Paasbest en trek een mooie jurk aan. Met een overhemd komen de heren stijlvol voor de dag. Je kunt deze items ook perfect gebruiken na de paasdagen. Neem een kijkje in de webshop en zoek de perfecte Paasoutfit voor het hele gezin!

Geniet van heerlijke Paasdagen!

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 16 april 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag