Wat trek je als gast aan naar een bruiloft?

Een bruiloft is altijd een supermooie gelegenheid om bij aanwezig te mogen zijn. Een prachtige dag met een feestelijke sfeer. Een dag dat de bruid en bruidegom in de schijnwerpers staan en jullie als gast dit mogen aanschouwen. Prachtig! Maar daar komt ie… wat trek je aan? Altijd weer een lastige! Is er een dresscode, zijn er richtlijnen of kun je helemaal losgaan in wat je zelf graag aan wilt trekken? Wat trek je als gast aan naar een bruiloft?

Dames in feestelijke jurkjes 

Elke dame houdt van een mooie feestelijke jurk. Op een dag als deze mag je uiteraard de mooiste jurk uit de kast halen of een mooi jurkje shoppen natuurlijk. In een jurkje voel je je op en top vrouwelijk, mooie sandaal eronder en je bent helemaal klaar om de bruiloft te vieren. Ga je voor een long dress of kies je voor een kort cocktailjurkje, ga je voor een jurkje met een printje of een kanten jurkje? Er zijn ontzettend veel jurkjes verkrijgbaar. Trek wel een jurk aan waar jij je ook echt lekker in voelt. Niets is vervelender dan de hele dag te vertoeven in een jurk waar jij je niet lekker in voelt.

Mannen in een feestlijk pak 

Mannen in een pak is natuurlijk supergaaf en helemaal op chique! Het staat netjes en het zit ook nog eens lekker. Wil je niet in 3-delig kostuum met alles erop en eraan? Kies dan voor een mooie pantalon met net overhemd. Een wit overhemd is altijd mooi, maar ook een zwart geruite overhemd is chique en feestelijk. Ben je niet zo van een stropdas, laat je hem toch gewoon lekker achterwege? Kies ook hier weer voor kleding waar jij je echt lekker in voelt. Mag het minder formeel? Een fijne jeans met mooie wassing en net overhemd is altijd een goed idee. Enne… ook na de bruiloft heb je hier nog lang plezier van. Als dat geef feest is! 

Wat trekken kinderen aan naar een bruiloft?

Misschien wel net zo lastig, wat trekken kinderen aan naar een bruiloft? Voor meisjes is een jurkje uiteraard helemaal feestelijk. Leuk tasje, fijn sandaaltje en hippe accessoires erbij en voilà… meisjes zijn helemaal klaar voor de party.

Voor de boys is het misschien wel wat lastiger, maar een mooie broek met een fijn shirt altijd een goed idee. Combineer het met een frisse witte sneaker en je komt helemaal fris en fruitig voor de dag. Trek wel kleding aan waar ze zich lekker in voelen en die ze ook na de bruiloft nog aan kunnen. Het is zonde als je het maar één dag aan kunt hebben. 

Geniet van een prachtige dag!

Reacties

Geschreven door Danielle van de Vlag op 30 juni 2019

Mijn naam is Danielle van de Vlag, ik ben 34 jaar en 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en vader van onze twee mooie eigenwijze dochters...

Meer over Danielle van de Vlag