Jennifers make-up routine

Ben je opzoek naar een zomerse make-up look? Jennifer heeft stap voor stap haar zomer routine voor jou op een rij gezet.

Stap 1

Ik begin mijn make-up routine altijd met een dagcrème. Dit zorgt voor een mooie glans en houd je huid soepel. Daarna breng ik mijn foundation aan met daaroverheen de bronzer. Wist je dat je door je foundation door bruin kunt worden en zelfs kan verbranden? kies daarom altijd voor een foundation met SPF!

Stap 2

Concealer is voor mij echt een musthave. Het is hét product om je oneffenheden mee te camoufleren. Daarnaast super handig om donkere kringen en wallen weg te werken. Zo zie je er meteen weer wat frisser uit!

Stap 3

Ik heb mijn wenkbrauwen kort geleden gekleurd, maar ik breng voor extra strakke wenkbrauwen nog wat wenkbrauw gel aan.

Stap 4

Aan de binnenkant van mijn oog voeg ik een lichte oogschaduw toen voor een opener blik. Persoonlijk vind ik dat het niet te donker moet omdat ik ook een wing met eyeliner toevoeg.  Tot slot mascara om de oog look af te maken.

Stap 5

Time to shine! Op mijn jukbeenderen voeg ik wat highlighter toe.

Stap 6

Ik koos voor een roze kleur op mijn lippen om de look af te maken.

Tag je beste vriendin die deze look ook moet zien

 

 

 

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 6 juli 2018

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis