Zomerse haarstyles!

In deze blog ga ik jullie een aantal verschillende haarstyles laten zien! Ik ben namelijk gek op haaraccessoires, en zeker in de zomer gebruik ik ze veel. Scrunchies, haarbanden, hoedjes, klipjes, noem maar op! Zeker ook met festivals vind ik het leuk om verschillende dingen uit te proberen! Ik laat mijn haar niet vaak in een ander kapsel knippen, ook verf ik het eigenlijk bijna nooit. Des te leuker vind ik het om mijn haar op verschillende manieren te dragen, zodat ik er niet op uitgekeken raak!

Nonchalant

Bij de eerste haar look draag ik mijn haar gewoon los. Dit is hoe het eruit ziet als ik het heb gewassen en vervolgens aan de lucht laat drogen. In de zomer vind ik dit perfect voor een dagje strand, lekker nonchalant!

Wel neem ik altijd een elastiekje mee, zodra het te warm wordt of ik het water in wil doe ik het altijd even vast, zodat mijn haar zo min mogelijk beschadigd. Draag jij jouw haar liever niet los of vind je het maar saai? Ga dan voor een haarband!

Knotje

Een knotje! Dit kan op verschillende manieren: hoog of laag, heel strak of juist wat losser. Ik vind het leuk om wat plukjes los te laten, zodat je er nog een beetje mee kan spelen. Ik heb het knotje wat hoger opgestoken en vast gezet met een elastiekje en wat klemmetjes.

Festival fever

Het ideale festivalkapsel! Allereerst heb ik mijn haar verdeeld in twee helften. Ik start met links en zorg dat de rechterkant van mijn haar niet in de weg zit. Het bovenste deel vlecht ik in tot aan het eind van mijn achterhoofd.

Vanaf daar zet ik het vast met een elastiekje en laat ik de rest van mijn haar in een staart. Vervolgens herhaal ik hetzelfde aan de rechterkant en tadaaaa! Super leuk toch?

Knipjes 

De klassieke parelclip: heb jij ‘m al voorbij zien komen op Instagram? Echt een trend van dit moment. Ik vind ze echt super schattig en handig! Heb je nog een bruiloft op de planning staan? Maak je look dan compleet met deze clip. Je kunt ‘m ook dragen met je haar in een laag knotje.

Lage staart   

Tot slot nog de lage staart! Ik kam mijn haar mooi egaal naar achter en gebruik een ‘invisibobble’ haarelastiek. Let er op dat het elastiek niet te strak zit, want dan kan je hoofdpijn krijgen!

 

Ik sla de elastiek twee keer om en trek dan mijn staart een keer aan. Hierdoor ontstaat er en subtiele bolling. De twee voorste plukjes trek ik uit de staart voor een nonchalante look.

Reacties

Geschreven door Anouk Peters op 10 juli 2019

Hi! Ik ben Anouk Peters, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Nijmegen. Mijn twee grootste passies zijn reizen en mode. Daarnaast houd...

Meer over Anouk Peters