Zet een fashion statement met deze zwart-wit outfits!♥

 Deze twee kleuren zijn gescheiden van elkaar op vele verschillende manieren te dragen, maar als je de kleuren met elkaar combineert zet je pas echt een fashion statement! Lees snel verder en get inspired!  

Stipjes jurk

Het meest herkenbare zwart-wit printje is misschien wel de Polkadots! Deze is helemaal terug van weggeweest en I love it!! Deze geweldige omslagjurk heeft dat trendy printje en is ideaal voor aankomend voorjaar!

Flamingo broek

Afgelopen week konden we al een beetje genieten van het zonnetje! Heerlijk! Ik combineerde deze vrolijke flamingo broek met dit witte T-shirt en leren jasje. Een perfecte combo voor het voorjaar!

Leren legging

Ik ben groot fan van leren leggings. Het is super vrouwelijk, maar ook erg stoer!  Deze leren legging  combineerde ik samen met een luchtige blouse. De col van de blouse maakt de outfit gelijk klassieker! Ik maakte de outfit af met een grote zwarte zonnebril en stoere boots.

Welke outftit behoort tot jouw favorieten?? Laat het ons hieronder weten!

 

De foto’s van Jennifer in deze blog zijn mede mogelijk gemaakt door Annemarie fotografie

Reacties

Geschreven door Jennifer Serena Oude Nijhuis op 18 februari 2019

Mijn naam is Jennifer Serena Oude Nijhuis, 28 jaar oud en wonend in Denekamp (OV). Totaal heb ik 13 jaar gespendeerd aan zowat iedere mode opleiding...

Meer over Jennifer Serena Oude Nijhuis